0
  • Uus

Sheavõi eeterliku õliga ja E-vitamiiniga : Magus apelsin ja jõhvikas

12,00 €
Käsitöö

Toote üksikasjad

Sobivus
Meestele
Naistele
Universaalne
Toote tüüp
Kehahooldustoode
Toote täpsustus
100% naturaalne ja orgaaniline rafineerimata sheavõi, eeterlik õli (aroomiks) ja E-vitamiin. Aroom: magus apelsin ja jõhvikas
Komplekti kooslus
1 karbis on 6 "kehatrühvlit"
Valmistamiseks ja tahenemiseks kulub kuni 3 tööpäeva

Kiirusta! Ainult 20 toode(t) on laos järel!

Muuda oma saunaskäik või vanni/dušši rituaalid mõnusaks hubaseks spa-elamuseks. 

Rafineerimata sheavõist, aroomõlist ja täiendavast E-vitamiinist nn"kehatrühvel" sulab mõnusal kuumal nahal. Niisutab ja annab mõnusa aroomi. 

Koostis : 100% naturaalne ja orgaaniline (mahe) rafineerimata sheavõi, eeterlik õli(aroomiks) ja E-vitamiin. 

Käsitsi valmistatud vastavalt tellimuse saabumisele. Peale tellimuse esitamist kulub umbes kuni 3 tööpäeva trühvlite valmistamiseks, tahenemiseks ja toodete teele panemiseks. Suuremate koguste puhul võib aeg veidi pikeneda. Soovitame eelnevalt üle küsida. https://iluvolu.ee/kontakt 

Trühvlid on kokku pandud järgmiselt : Ühes trühvlis : Rafineerimata sheavõi 5ml + 1 ml eeterlik õli aroomiks + 1ml E-vitamiin. Karbis on 6 kehatrühvlit. 

Kasutamine : Võta trühvel paberist välja ja kasuta soojale kehale masseerimiseks - näiteks saunas, peale vanniskäiku või ka peale päevitamist jne.

Hoida määrituna nahal ja peale kasutamist vältida kohe maha pesemist. Lasta mõjuda vähemalt 15 minutit. 

Peale seda võib soovi korral üleliigse kihi eemaldada. 

Hoida jahedas!

Ainult välispidiseks kasutamiseks

Pakendatud musta kinkekarpi - karbis on 6 kehatrühvlit.

***


Täiendav info koostisosade kohta :

Rafineerimata sheavõi 

100% naturaalne ja orgaaniline (mahe) rafineerimata sheavõi, mis pärineb Lääne-Aafrika sheapähklitest. Rafineerimata sheavõid kasutatakse põhiliselt kas puhtalt või segatuna kosmeetikatoodetesse, toitmaks nahka, juukseid ja küüsi.

Sheavõi sisaldab A, E, F ja K vitamiine, muutes naha pehmeks, siledaks ja parandades üldist naha tekstuuri. Leevendab päikesepõletuste nahakahjustusi ja toimib ka üldise naha noorendajana (naturaalne sheavõi vähendab kortse ja silub nahakurde).

Hästi taastava, toitva ja niisutava toimega, nahk jääb siidpehme, elastne ja lõhnav.

E-vitamiin

100% naturaalne E-vitamiin, mis sisaldab tokoferoole 70%. E-vitamiin on viskoosse konsistentsiga ja kuldse-oranži värvusega. E-vitamiin on vananemisvastase ja kortse vähendava toimega. Naturaalne E-vitamiin on väga hea antioksüdant.

Naturaalne E-vitamiin imendub nahka kiiremini, kui sünteetiline versioon.

Aroomiks eeterlik õli

Magus apelsin : Apelsini eeterlik õli (Citrus Aurantium Dulcis) on valmistatud värskete apelsinikoorte külmpressimise meetodil. 100 % naturaalne eeterlik õli. Apelsini eeterlikul õlil on kollakas-oranž värv ning lõhnaomadustelt mõnusalt värske ja magus. 

Apelsini eeterliku õli kasulikud omadused: antiseptiliste, antibakteriaalsete omadustega; mõjub toniseerivalt, vähendab depressiooni ja närvipinget; loob hea tuju ning tekitab õnnetunde; kasutatakse seedehäirete, unetuse korral; kosmeetikas kasutatakse rasuse naha hooldusel, rasedusarmide määrimiseks, vananevale nahale-soodustab kollageeni teket.

Jõhvikas : Mõnusalt marjane ja magus aroom, millele annavad iseloomu särtsakad jõhvikad.

Teiste aroomide soovi korral palun võtke ühendust ja andke märku, milline aroomivalik huvi pakuks. (Näiteks valikuid Greip, magus piparmünt, sidrun, lavendel, tropicana jne). https://iluvolu.ee/kontakt  või info@iluvolu.ee 

20 Tooted

Lisainfo

Sobivus
Meestele
Naistele
Universaalne
Toote tüüp
Kehahooldustoode
Toote täpsustus
100% naturaalne ja orgaaniline rafineerimata sheavõi, eeterlik õli (aroomiks) ja E-vitamiin. Aroom: magus apelsin ja jõhvikas
Komplekti kooslus
1 karbis on 6 "kehatrühvlit"

Eriviited

Sheavõi eeterliku õliga ja...

12,00 €